webbLots.se

Bild på en fyr

Exempelsidor

Här är några exempel på webbplatser där Webblots med i processen

Grinda gårds-glass

Grindagardsglass.se

Grinda gård säljer glass och nu har de också fått en webbsida där de informerar och länkar till sin facebooksida. Sidan är byggd med Wordpress och anpassad efter de behöv Grinda gård uttryckt.

Up to you

Uptoyou.se

Kören Up to You  i Köping har fått en ny webbsida med bildspel och responsiv design som anpassar sig efter besökarens skärmstorlek. Det gör att sidan fungerar bra även på surfplattor och mobiler.

Annahanda

Annahanda.se

En mall som webblots skapat i HTML5 med en vertikal meny och utfällande undermenyer.
Sidorna använder teckensnitt inlänkade från Google web fonts

campamera.com

Campamera.com

Förtälttillverkaren Campamera har fått en skräddarsydd mall med horisontell meny i flera menynivåer.Webbplatsen har gemensam start med underliggande sidor för Svenska och Finska. De som har Finska som språk i webbläsaren kommer automatiskt till den Finska sidan.

Här finns också animerade bildspel, mm.

ekostuga.se

Ekostuga.se

Den charmiga lilla stuguthyrningen ekostuga.se har fått både logotyp och mall utformad av webblots. Här finns också bildspel och en engelskspråkig version. Dessutom har vi skapat en bokningskalender så att kunder kan se om stugorna är lediga.

 
engeli.se

Engeli.se

En enkel sida att underhålla för Engeli.se

Här har webblots utformat sidan efter kundens önskemål och inga speciella funktioner eller moduler finns med förutom kontaktformulär.

familjegladje.se

Familjegladje.se

Den här sidan bygger på en standardmall som webblots har anpassat färger, bakgrund och stilmall på.
Sidan har flerspråkighet med ett gemensamt administrationsgränssnitt.
hamnkrogenathos.se

Hamnkrogen Athos

Vi fick uppdraget att ta fram bilder och mall till Hamnkrogen Athos i Köping. Sidorna använder ett eget teckensnitt och har utskriftsanpassning för veckomenyn. Bildspel även här.

janmattson.se

Jan Mattsson

Musikern Jan Mattsson fick en mall som gör det enkelt för honom att själv lägga till sidor och innehåll på sin webbplats.

Musikterapeut.se

Musikterapeut.se

Musikterapeuterna i landet har organiserat sig och behövde en gemensam webbplats. Webblots hjälpte till med utformning av mall, färgval och justering av logotype.

Strokesthlmlan.se

Strokeföreningen i Stockholms län

Strokeföreningarna i Stockholms län har gett Webblots förtroendet att utveckla webbplatsen och utbilda personalen som sköter om innehållet. Här finns ett bildspel i sidhuvudet, formulär för medlemsskap och arrangemang, kalenderfunktion, mm

 

Verktyget CMS Made Simple

Här finns exempel på hur man skapar och ändrar webbsidor med verktyget WebbLots tillhandahåller